En popüler konu rehberi hangisi?

Merhaba,

Bu sorunun cevabı çok net. Academic Writing rehberi. Konu rehberlerini ilk kez duyuyorsanız ve göz atmak istiyorsanız Kütüphane web sayfası Araştırma linki altında veya http://ku-tr.beta.libguides.com/ adresinden erişmek mümkün.

56 konu rehberi arasında Sosyal Bilimlerden , Fen Bilimlerine kadar çok farklı konularda rehberler bulunmakta.Bu rehberlerde mevcut Kütüphane kaynak ve hizmetleri hakkında bilgiler yeralmakta. Hepsi kullanılıyor ve işe yarıyor sanırım ama Academic Writing rehberinin en popüler rehber olmasının sebebi sanırım ödev hazırlarken veya tez yazarken en çok sorduğumuz sorulara cevap vermesidir, yani ona en çok ihtiyacımız olmasındandır.

Academic Writing rehberi yeni görünümü ve güncellenmiş içeriğiyle yeni döneme hazır, ziyaretlerinizi bekliyor olacak:) Koleksiyona eklenen en yeni kitaplardan, araştırma süreci ile ilgili ipuçlarına, yazmanın incelikleri, atıf ve kaynakça gösterme stillerinden, EndNote ve plagiarism’e kadar aradığınız her konuda bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Rehber hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize bildirmekten kaçınmayınız!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *