Yeniden Merhaba!

Fun

Güzel bir yaz geçirdiğinizi, yeni ve yoğun bir döneme hazır olduğunuzu umuyor, yeni arkadaşlarımıza, hocalarımıza hoşgeldiniz, artık tanıdık olanlara yeniden merhaba diyoruz! Yeni dönemin açılışıyla birlikte, siz okuldaki ilk günlerinizin heyecanını yaşarken, dostluklarınızın ilk adımlarını atarken, bizler de sizinle tanışacak ve yeniden buluşacak olmanın heyecanı ve hazırlığı içerisindeyiz.

Uyum günleri kapsamında sizlerle karşılaşma ve kısa da olsa kendimizi tanıtma fırsatımız oldu, ancak isterseniz 14-15 Eylül tarihlerinde Kütüphane’de saat başı verilecek turlara da katılarak yararlanabileceğiniz hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz, böylece güleryüzlü ve her zaman dost kütüphanecilerle de tanışmış olursunuz.

Kütüphane hesaplarınız şu an aktif durumda, Koç Üniversitesi kimlik kartınızla gelip kitap, dvd, laptop, ipad veya kulaklık ödünç alabilirsiniz. Lobideki kitap sergisine, asansörün girişindeki yeni kitaplar rafına bir göz attıktan sonra, dilerseniz Atrium okuma salonumuzda bulunan rahat koltuklara oturup günlük gazete ve dergileri karıştırabilirsiniz.

Üst katlara engelli arkadaşlarımızın da rahatlıkla kullanabildiği asansörlerle çıkarak konularına göre yerleştirilmiş raflardaki kitapları inceleyebilir, en rahat çalışma köşenizin neresi olacağına şimdiden karar verebilirsiniz. Yoğun çalışmalarınız sırasında biraz soluklanmak için 2. kat terası kullanabilir veya Kütüphane’nin önünde Koç meydanına bakan alanlarda arkadaşlarınızla sohbet edip, dinlenebilirsiniz.

Sizlerden sadece birkaç küçük ricamız olacak. Kütüphanedeyken cep telefonlarınızı sessize almanız ve diğer arkadaşlarımızı rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşmamanız, bir de Engin abinin uyarılarını dikkate almanız:) bu kadarcık! Bizler, araştırmalarınız, ders çalışmalarınız sırasında ihtiyacınız olabilecek başka her konuda size yardımcı olmaya hazırız.

Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle,

Suna Kıraç Kütüphanesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *