TRIAL Databases

Veri Tabanlarını Denediniz Mi?

Sevgili Öğrencilerimiz,

Oldukça sıcak ve kurak olan bu yazı, deniz kenarında, kültür turizmi ile ya da klimalı ofisinizde staj yaparak geçirmiş olduğunuzu umuyoruz. Bol bol kitap okuduğunuzu, Eylül olup da okula döndüğünüzde iadelerden anlıyor ve mutlu oluyoruz. Yazın –nispeten- rehavetini geride bıraktığımız ve yeni bir akademik döneme başladığımız şu günlerde kütüphaneniz sizler için bir başka hazırlık daha içerisinde: Deneme Erişimleri!

Abonesi olduğumuz ya da satın aldığımız elektronik kaynaklara ek olarak yılın bu döneminde deneme erişimleri ile sizlerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve tamamlanması gereken konu başlıklarını belirlemek istiyoruz. Elbette ki tüm kaynakları bilemeyiz, elbette ki tüm ihtiyaçlarınızı sizden önce fark edemeyiz, lütfen bize yardım edin. Alanınızla ilgili çok faydalı olduğunu düşündüğünüz veri tabanları varsa bizimle paylaşın. Deneme erişimi tanımlayıp, kaynaklara erişmenizi sağlayabiliriz.

Ekim ayı sonuna kadar erişiminize açık deneme veri tabanlarına göz atmak için lütfen tıklayın.

Notlarınızı sayfanın sağındaki ilgili veri tabanına ait “Please Evaluate!” formu ile iletebilirsiniz.

Önerilerinizi paylaşmadan önce de lütfen veri tabanları sayfamıza göz atın, belki de istediğiniz kaynağa zaten aboneyizdir

Sevgiler,
Burcu Muratoğlu
E-Resources and Serials Librarian

……………………………………………………………………..

Did you take a look at SKL’s Trial Databases?

Dear students, we hope you enjoyed last summer. A new academic year has already started and your library is ready to serve and support you with a new service: Trial Databases!

Additionally to the e-resouces we already subscribe to, we want to understand better your information needs through trial access of new products. That is why your opinion, suggestions and comments are an important feedback to us.

Please first browse our Databases collection and see what you already have Access to. Then, have a look at the trials, work with them and don’t forget to share your comments with us using the “Please Evaluate” option, until the end of October.

Best regards,
Burcu Muratoğlu
E-Resources and Serials Librarian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *