Kütüphaneyi blogladık!

Fun

Merhaba,

SKL blog ile karşınızdayız. Sayfamızda Kütüphane ile ilgili bütün haberleri, etkinlik duyurularını, yeni gelen kitap/dvd tanıtımlarını, kütüphanecilik dünyasıyla ilgili yazılarımızı, sizleri ilgilendiren şimdiki ve gelecek projelerimizi, video ve fotoğraflarımızla birlikte Kütüphane’de olan biten herşeyi ve çok daha fazlasını bulacaksınız.

Bizi takip etmenizi öneririz.Çünkü hem öğrenme hem eğlence vaadediyoruz. Mekanın tüm seslerini duyacak, bizleri daha yakından tanıma fırsatını yakalayacaksınız.

1993 yılında İstinye kampüsündeki kuruluşundan bu yana sürekli kendini geliştirmeye çalışan, yeni hizmetler üretmeye, siz öğrenci ve öğretim üyelerimizin bilgi ihtiyacını karşılamaya çalışan, arada dans ,konser, sergi, festival etkinliklerimiz ya çok beğenilip ya çok tepkinizi çekse de başka türlü şeylerle de ilgilenen ve bunları sizlerle paylaşmak isteyen, el verdiğince size her zaman yenilikler sunmak isteyen bir kütüphaneniz oldu.

Sesimizi duyurabilmek, çalışmalarımız, hizmet ve etkinliklerimizle sizleri memnun edebilmek için şimdiye kadar denemediğimiz yol yöntem kalmadı neredeyse. Websayfası, konu rehberleri, eğitim videoları, newsletter, e-bülten, kitap sergileri, eğitimler, infofest, klasik müzik konseri bunlardan yalnızca bazıları…

Son olarak ise mekanın sesi olmaya aday bir blog sayfası yapmaya karar verdik. Gönderilerimize yapacağınız yorumları dört gözle bekleyeceğiz. Etkileşimde olursak gelişeceğimize ve çok eğleneceğimize inanıyoruz. Peki, daha da ileri gidelim, Kütüphane ile ilgili ilginç anılarınızı, izlenimlerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz?

Bugünden itibaren yazılarınızı hazırlayın, SKLblog başlığı ile askalibrarian@ku.edu.tr adresine gönderin, size ayıracağımız sayfada yayınlansın! Güzel bir blog hayatı yaşayalım isteriz birlikte. Bizi üzmek istemezsiniz, biliyoruz.

Keyifli okumalar efenim!

Çiğdem Yıldırım

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *